Khamis, 19 November 2020

Ulasan LLB di Goodreads oleh Sha Mohamed

 Assalamualaikum.

Hai, apa khabar semua?

Hari ini saya ingin kongsikan kegembiraan saya. E-book 'Lelaki Langit Bumi' sudah ada review di Goodreads. 🤗

Saya ini nama sahaja tulis buku, namun akaun Goodreads saya berstatus tidak aktif. Jauh sekali lagi tahu bagaimana hendak wujudkan page khas untuk e-book saya. 

Terima kasih tidak terhingga kepada Sha Mohamed kerana wujudkan halaman untuk 'Lelaki Langit Bumi'.Akak gembira Sha terhibur baca 'Lelaki Langit Bumi'. Terima kasih juga untuk review ini. 

Sebenarnya Sha tulis dah lama, masa mula-mula LLB masuk pasaran digital awal September yang lalu. Baru sekarang ini saya sempat tulis entri mengenainya.

It really made my day! Bagi saya, apabila ada pembaca yang sudi luangkan masa untuk baca buah pena saya, saya sudah cukup bersyukur dan gembira. Apatah lagi yang sanggup tinggalkan komen, beri pendapat, saranan dan sokongan. Semua itu memerlukan daya dan mencuri sedikit masa mereka.

Antara perkara manis dalam saya menyudahkan LLB ialah saya menulisnya bersama teman-teman pembaca saya. Ada kandungan LLB yang ditulis berdasarkan pilihan, pendapat dan komen-komen mereka. Malah saya turut import nama Wattpad mereka ke dalam LLB.

Terima kasih sekali lagi, Sha. Akak amat-amat hargainya. Moga kebaikan Sha ini akan dibalas dengan ganjaran berlipat ganda oleh Sang Pemberi Rezeki.

Untuk pengetahuan kalian, Sha merupakan seorang blogger yang sangat gemar membaca. Sha juga aktif tulis resensi di Goodreads dan berkongsi tentang buku-buku yang telah dibacanya di blog. Ingin tahu tentang lebih banyak buku? Kunjungilah blog Sha di siniTiada ulasan:

Catat Ulasan

Mal Du Pays

  Nota: mal du pays bermaksud kerinduan pada kampung halaman dalam bahasa Perancis. Homesick gitu 😊